BRF Ångkvarnen 2

Nu på facebook

Ni är alla varmt välkomna att följa vår Facebook sida Brf Ångkvarnen 2 för snabbare uppdateringar.

Välkommen som ny medlem!

Du ska som ny bostadsrättsinnehavare ha fått överta Skötselpärm från tidigare ägare. I den finns mycket viktig information om hur du på bästa sätt sköter din bostadsrätt.

Fastum är vår ekonomiska förvaltare och det är även från Fastum som du får dina avier på månadsavgiften. På fastumdirekt.se kan du skapa ett konto och registrera din e-post adress. 

Upplands Boservice sköter vår fastighetsförvaltning och dit kan du ringa om du har fastighetsrelaterade problem. Telefon 018-187400.

Aimo Park hanterar parkeringar i vårt garage. Som boende har du förtur och externa hyresgäster och 1 månads uppsägningstid.  

Om du behöver hjälp med nycklar till din lägenhet så kan du kontakta Certego dygnet runt. 018-56 90 00 Jourtelefon: 020-24 00 00. Avgift kan tillkomma vid utryckning.

Namnskyltar i samband med ägarbyte
I samband med att ägarbytet ber vi nya medlemmar att själva kontakta Upplands Boservice för att se till att byte av namnskyltar sker enligt era önskemål avseende datum och namn. 

Vidare hittar du information kring årsredovisningen, trivselregler, hyra av garageplats och hur du får kontakt med styrelsen här på hemsidan.

Laddstolpar

Vi har en hel del laddstolpar som står outnyttjade och det finns några grannar som behöver. För att inte göra ytterligare investeringar när lösning redan finns tillgänglig ber vi er vara öppna för att byta pplats om det skulle efterfrågas. TACK!

Rensning på gården

Det är nu överrenskommet med Ångkvarn 1 att boservice kontinuerligt kommer rensa gården från leksaker odyl. SE TILL ATT TA TILLVARA DET NI VILL HA KVAR!

Restaurangens musikkvällar

Styrelsen har beviljat restaurangen får ha live musik fram till kl 23 under musikkvällarna.807
830